От 19 март до 2 април за ремонт на фуги

...
От 19 март до 2 април за ремонт на фуги
Коментари Харесай

АПИ предупреди всички шофьори на магистрала Тракия

От 19 март до 2 април за ремонт на фуги на мостово оборудване се трансформира организацията на придвижване в посока Бургас при 339-ти км на Автомагистрала " Тракия ". Трафикът ще се реализира в двете посоки в платното за София. За осъществяването на ремонтните действия ще бъде затворен сектор от към 300 метра, съощиха от АПИ.

От 19 март до 2 април се трансформира организацията на придвижване в посока София при 351-ви км на Автомагистрала " Тракия “. Причината е ремонт на фуги на мостово оборудване. Трафикът за София ще се пренасочва по пътните връзки на пътен възел " Българово “ и ще продължава по автомагистралата. За осъществяване на строителните работи ще бъде лимитирано придвижването в права от към 900 метра.

Ремонтните действия на фугите на двете мостови уреди са нужни, с цел да се обезпечи сигурността на придвижване през летните месеци, когато трафикът ще е доста по-интензивен.

Припомняме, че сега на аутобана се правят два ремонта - един в непосредственост до София и още една реконструкция край Бургас.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР