От 19 до 21 февруари всяка покупка с Lidl Plus

...
От 19 до 21 февруари всяка покупка с Lidl Plus
Коментари Харесай

Още изгодни предложения от Фурната на Lidl през февруари

От 19 до 21 февруари всяка покупка с Lidl Plus за най-малко 5 лева носи вкусна изненада

От през днешния ден до 21-ви февруари всеки, който пазари в Lidl за най-малко 5 лева с приложението Lidl Plus, ще вземе гратис един от три продукта от Фурната на Lidl: мини кроасан с масло, пълнозърнест земел с ленено семе или мини багета по френска рецепта.

За да се възползват от преференциалното предложение, потребителите би трябвало да задействат купона си „ Избрани печива “ в приложението Lidl Plus, да пазарят за най-малко 5 лева и да не не помнят да сканират своето приложение при извършване на покупки. Всеки ваучър дава право единствено на един безвъзмезден артикул. При покупка на повече от един артикул от купона в един касов бон гратис ще бъде възложен само продуктът с най-ниска цена.

Фурната на Lidl предлага изпечени на място над 20 типа самун, богато многообразие от дребни хлебчета и багети, както и разнообразни солени и сладки закуски. Всички те са създадени от  старателно тествани зърнени култури, при непоколебим надзор и внимание към всеки подробност.

Продуктите от Фурната на Lidl са приготвени с богато многообразие от брашна, разнообразни закваски, палитра от семена и разнородни сладки и солени плънки, тъй че да предложат подобаващия артикул за всеки усет и мотив. Освен обичайни родни усети, асортиментът на хлябовете включва и забавни оферти като зеленчуков самун, картофен самун с лук или ръжен самун с малц и течна ръжена закваска. Солените и сладки закуски от Фурната на Lidl също оферират богата селекция   от френска закуска със стафиди, кроасан с мая или шоколадов донат, до геврек със сирене и сусам и обичаните български банички, подобаващи за старт на деня, за почерпка на приятелите или на сътрудниците в офиса.

………………..

 

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и участва в 31 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 125 магазина в 54 града и над 4000 чиновници. Предимствата на характерния бизнес модел, необятната гама артикули с оптимално съответствие качество-цена и въвеждането на редица новаторски практики и модели, постановиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда почтено, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, чиновници и сътрудници.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР