От 19 часа днес в УМБАЛ Каспела, от полунощ в

...
От 19 часа днес в УМБАЛ Каспела, от полунощ в
Коментари Харесай

Денонощни спешни кабинети разкриват в Пловдив

От 19 часа през днешния ден в УМБАЛ " Каспела ", от среднощ в четвъртък против петък в Транспортна болница и към момента незнайно по кое време в близко бъдеще в МБАЛ " Св. Мина " и в Столипиново отварят незабавни денонощни лекарски кабинети . Това става по предложение на регионалния шеф Дани Каназиреви и решение на Медицинския щаб в региона. Причината е да се понижи напрежението пред Инфекциозна болница , тъй като " стотици са сигналите от хора със признаци и температура в продължение на повече от три дни, които отиват пред клиниката и чакат дълго време извън на опашка, с цел да бъдат прегледани ", сподели Каназирева. Новооткритите незабавни денонощни кабинети ще оказват помощ при филтъра на заболелите със подозрение за ковид.

Денонощен незабавен лекарски кабинет ще бъде открит и в ДКЦ " Изток " в Столипиново, за него дава отговор община Пловдив. 
Всеки жител с терзания и признаци, първо би трябвало да се обади на персоналния си доктор и да следва  указанията му. При усложняване на положението болният  да търси Спешна помощ, която ще го транспортира до приемните кабинети, които ще бъдат разкрити в трите лечебни заведения. Същият логаритъм важи и за поставените под карантина лица.
НА ЖИВО: Последна информация и всичко за ковид, 25 март
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР