От 17 октомври Меркурий ще се движи в Скорпион, с

...
От 17 октомври Меркурий ще се движи в Скорпион, с
Коментари Харесай

Меркурий влиза в Скорпион! Вижте как ще ви повлияе

От 17 октомври Меркурий ще се движи в Скорпион, с което ще съчетае мощната вътрешен глас и активност на възприятията с разумното мислене. При това състояние на планетата ще сме по-смели и решителни в изразяването на персоналното си мнение.

Когато планетата на общуването се движи в Скорпион, елементарно ще разграничаваме истината от лъжата. Темите, които ще ни интересуват, ще са свързани с тайното и окултното.

Хората, родени с Меркурий в Скорпион, са привлечени от науката, проучванията, логиката на психиката и всевъзможни тематики, свързани с подсъзнанието и тайните. Често стават и отлични детективи.

В този интервал ще имаме предпочитание да разберем протичащото се в дълбочина, а не да се задоволяваме с повърхностни пояснения. В мислите си ставаме по-проницателни, само че е евентуално да не изпитваме предпочитание за шерване на ползите си с близките.

През идващите седмици ще сме предразположени към себеанализ, само че би трябвало да внимаваме към какво се концентрираме, тъй като вероятността да се обсебим от избрана концепция също е огромна.

Не стигайте до скептицизъм и обезверение, а изучавайте персоналните си проблеми с настройката за тяхната промяна. Насочете се към себе си и помислете по какъв начин вие влияете на ориста си, вместо да обвинявате съответен човек или някакви условия.

 Скорпион

Периодът на Меркурий в Скорпион ни предлага да ограничим кръга към себе си, като се доверяваме единствено на надеждни хора.

Не е изключено и да сме по-мрачни и отрицателни от нормално, като в главата си сътворяваме разрушителни сюжети за събития, които към момента не са се случили. Възможно е и по-силно да подозираме хората към себе си в нечестна игра и да се завладяваме от тайни теории.

За да разберете в коя житейска сфера ще усетите потребност от дълбочина в общуването, а ползите ви ще са свързани с проучване на скритото, вижте кой от домовете ви в наталната карта се ръководи от Скорпион.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР