От 15 до 29 юли гръцките власти ще пропускат през

...
От 15 до 29 юли гръцките власти ще пропускат през
Коментари Харесай

Гърция иска отрицателен тест за К-19 на английски

От 15 до 29 юли гръцките управляващи ще пропущат през Граничен контролно-пропусквателен пункт Промахон единствено с негативен тест за COVID-19. Отрицателният резултат за теста би трябвало да бъде преведен и на британски език , а от него до прекосяването на границата не би трябвало да са минали повече от 72 часа. Това гласи решение на гръцките управляващи, оповестено публично нощес.

Туристите ще би трябвало да имат документ за негативен PCR тест, изработен в сертифицирана държавна или частна лаборатория, в границите на 72 часа преди пътуването.

Преводът на британски език би трябвало наложително да включва трите имена на пасажера, и номера на паспорта или персоналната му карта.

Решението, подписано от министрите на опазването на здравето, превоза и инфраструктурата, влиза в действие в сряда, 15 юли 2020 година, една минута след среднощ, и ще бъде годно до 29 юли 2020 година в 00.01.

Ограниченията не важат за гръцките жители.

В допълнение към негативния тест, от сряда всички пътуващи за Гърция негръцки жители би трябвало да попълнят декларацията с QR код. Тя ще е наложителна за влизане през ГСПП Промахон, само че и за кацащите със самолети.

Срокът за попълване на документа беше понижен от 48 на 24 часа преди пътуването.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР