От 140 години в България се поставят ваксини, а обществената

...
От 140 години в България се поставят ваксини, а обществената
Коментари Харесай

Кантарджиев: Няма да ни чипират, ваксината изобщо не стига до ДНК-то

" От 140 години в България се слагат ваксини, а публичната настройка към препаратите е била положителна, преди появяването на интернет. " Това съобщи в предаването „ Тази неделя “ по БТВ шефът на Националния център по заразни и паразитни заболявания професро Тодор. По думите му, нежеланите реакции при имунизация през миналата година са били 16, а ваксинираните са хиляди . Професор Кантарджиев изясни, че задачата през днешния ден имунизацията да бъде излъчена онлайн по малките екрани е да се даде образец и да се потвърди, че препаратът на „ Пфайзер и Бионтех “ е безвреден и ефикасен.
Няма да ни чипират. Това, което се влива в организма, въобще не стига до нашето ДНК и генетична информация ",увери Кантарджиев. Той уточни, че имунизацията влиза в човешките кафези, само че не доближава до ядрото им и до момента в който се сътвори имунитет би трябвало да минат 20-тина дни, в които пациентите би трябвало да се пазят. Ваксините са идентични, само че при слагането на първата реакцията е по-слаба и по тази причина се слага втора доза “, добави той. Професор Тодор Кантарджиев уточни, че при изкарана коронавирусна зараза, първите два месеца след болестта имунната система на организма е потисната и резултатът на имунизацията ще бъде дребен.
 Искаш да се ваксинираш против ковид – какво би трябвало да знаеш. И занимателни цитати от Тодор Кантарджиев Искаш да се ваксинираш против ковид – какво би трябвало да знаеш. И занимателни цитати от Тодор Кантарджиев
Ако си боледувал от COVID-19 и въпреки всичко искаш да се ваксинираш, би трябвало да изчакаш най-малко месец-два, с цел да се възвърне имунитетът след прочие..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР