От 11:35ч до 18:26ч Луната се движи на празен ход.

...
От 11:35ч до 18:26ч Луната се движи на празен ход.
Коментари Харесай

Днешният ден е като „златен ключ”

От 11:35ч до 18:26ч Луната се движи на луфт.

Не би трябвало да стартирате нищо ново или да вземате значими решения. Сега всички старания са обречени на крах или на компликации и трудности. Може да се заемете с настоящите въпроси, нормалните неща, да отделите време за духовната страна на живота, да си починете. Не подписвайте контракти, не започвайте работа на ново място, не правете оферти.

Луната е в символ Стрелец до 18:26ч на 16 март

Когато Луната минава през този огнен знак настройката е идеалистична и с философска устременост. Социалния и публичния живот се засилват. Засилва се склонността да се търси правдивост и да се държи на правото. Ограниченията се понасят мъчно.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да вървите пешком на дълги дистанции.

В 18:26ч Луната минава в символ Козирог.

Доминиращ 22 лунен ден от 01:38ч на 16 март до 02:40ч на 17 март

Символите на деня са златният ключ, индийско провидение с глава на слон Ганеша (покровител на знанието и страж на мъдростта). Денят би трябвало да се посвети на образованието, придобиването на нови потребни умения и опит. Ден за реализиране на мъдрост и приемане на съкровени познания. Ден за предаване на познания и нравствен опит. Съветите на знаещите хора да бъдат удостоени с внимание, би трябвало да ги изслушате. Днес може да се научи нещо значимо, което в бъдеще да ви бъде потребно и да го приложите като познание. Някои езотерици съпоставят този лунен ден като „ златният ключ”. Полезна информация може да пристигна отвред – в рейса, от радио и телевизия, инцидентно дочут диалог и така нататък

Полезно е да се обърнете към проучването на вашите корени и мъдростта на античните - можете да научите доста за себе си и света към вас. Добър ден за медитация върху сакрални знаци, мандали, карти таро. Четенето на свещени книги могат да ви разкрият нов смисъл. Добър знак е, в случай че денем ви съпровожда музика или ария. Вслушайте се в думите. Може да съдържат обръщение за вас. Не би трябвало да се подхваща нищо ново.

Време, когато пред човек се откриват необятни вероятности за постигане до щастието. Не отхвърляйте препоръчана помощ и сами помагайте на другите, изключително в случай че са ви помолили. Подходящо е за занимания с интелектуален труд и изследователска работа. Може да ви хрумнат непредвидени мисли и ексцентрични решения.

Добре е да деянията своята благотворителност и милосърдие, да извършите подарък на някого.

Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете великодушни във връзка с децата. Не би трябвало да се претоварвате физически и прочувствено. Избягвайте разногласия и спорове.

Днес е належащо да дишате доста чист въздух. Ако не можете да сте на открито, по-често проветрявайте пространствата. Тазобедрените стави, долната част на гърба и кръста са отслабени, тъй че би трябвало да ограничите физическата интензивност, да не вдигате тежести и да не вършиме внезапни придвижвания.

Единственият лунен ден, когато използването на сладко е желателна и се приветства.

2 безоблачен ден – Добре е да се избавите от ненужни връзки и лъжливи другари. Борете се с неприятните мисли. Избягвайте да давате пари назаем през днешния ден. Добре е да се купуват нови облекла, защото денят символизира промяната на остарялата обвивка с нова.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР