От 1 юли ще можем да направим предварителна заявка продукт,

...
От 1 юли ще можем да направим предварителна заявка продукт,
Коментари Харесай

The Harry Potter Invisibility Cloak и Wow Stuff - компания, която създаде “мантия-невидимка” на Хари Потър

От 1 юли ще можем да създадем предварителна поръчка артикул, дело на компанията Wow Stuff, който е може би най-ефективното копие на " мантията-невидимка " от вселената на Хари Потър, попадало пред очите ни досега.

The Harry Potter Invisibility Cloak е относително семпло покривало, което от едната си страна е напълно зелено. Мантията не разполага с никакви вълшебен детайли и несъмнено няма да изчезнем, когато я наметнем.

Идеята обаче е, че можем да станем незабележим в фотоси и видеа, с помощта на особено приложение, което разпознава зеления цвят на наметалото и го заменя с елементи от средата към нас.

Това е същата технология, която се употребява при снимането на филми и при метеорологичните прогнози по малкия екран, където зеленият екран зад водещия е за цифрово трансфорат в карта.

Щеше да е готино, в случай че мантията фактически можеше да ни разреши да се промъкваме неусетно по всички страни, само че, уви, за момента ще можем да я използваме, единствено с цел да развеселяваме приятелите си с глуповати видеа и фотоси, в които " изчезваме ". /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР