От 1 юли догодина в Швеция се въвежда процедура за

...
От 1 юли догодина в Швеция се въвежда процедура за
Коментари Харесай

От юли в Швеция за секс ще се иска писмено съгласие

От 1 юли следващата година в Швеция се вкарва процедура за искане на документално единодушие за " непринуден секс ". То ще е належащо, в случай че се стигне до съд по обвинявания в обезчестяване, разгласи министър председателят на Швеция Стефан Льовен в предколедното си радиообръщение към нацията. Така той показа новия Закон за единодушието:

" Без категорично единодушие сексът не може да се счита за непринуден ", добави той. Новият закон вкарва две нови правни фигури " обезчестяване по нехайство " или " обезчестяване заради немарливост ". Правилата важат за полови връзки сред съпрузи, несемейни, гей двойки, колективен секс.

Едновременно с това Швеция ще усили наказванията и се уголемяват хипотезите за половото принуждение.

" Швеция към този момент е минимум сантименталната страна в света след Саудитска Арабия и Иран ", разяснява Ди Велт, представен от вестник " Сега ". В Швеция не се планува да се желае единодушието на родителите, с цел да се подписа брак, както е при Шериата, само че червено-зеленото държавно управление изиска коренно стягане на закона за полови закононарушения.

Причината за новия закон е акцията #Metoo, в която стотици дами се оплакаха от полово принуждение. В Швеция също имаше вълна от неодобрение, в което дами се оплакваха, че са били насилени в пияно положение, до момента в който се спели, под психически напън и не са били в положение да откажат.

Има и случай на политик от женски пол от " Зелените ", която описа, че седмици след полов акт е осъзнала, че е изнасилена. Управляващото държавно управление в скандинавската страна се счита за профеминистко устременост, а идващите избори в страната ще са през идната година.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР