От 1 януари 2018 г. Александър Проценко поема оперативното ръководство

...
От 1 януари 2018 г. Александър Проценко поема оперативното ръководство
Коментари Харесай

Александър Проценко ще оглави „Алианц България“ от 1 януари

От 1 януари 2018 година Александър Проценко поема оперативното управление на "Алианц България Холдинг ". Той ще е ръководител на Изпълнителния комитет на компанията и ще управлява управителните органи на сдруженията от групата.

От началото на годината един от престижите в българските банкови среди - Светослав Гаврийски, който е отпред на Алианц Банк България, се отдръпва от дейна активност и на негово място в Управителния съвет влиза господин Проценко.

Александър Проценко работи за Allianz от 2011 година, в началото в Group Planning & Controlling, където е отговарял за разрастващите се пазари и интервенции, а от 2015 година е Главен финансов шеф на Allianz CEE.

Към екипа на "Алианц България " от 2018 година се причислява и Иоанис Коцианос. Той ще е член на Изпълнителния комитет и основен шеф "Подписваческа активност ". Г-н Коцианос работи в системата на Алианц " от 2008 година на разнообразни позиции. В момента той е CFO, CRO и Ръководител „ Управление на вложенията “ на Allianz Hellas (Гърция). Йоанис Коцианос поема поста от Орлин Пенев, който остава изпълнителен шеф на ЗАД "Енергия ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР