От 05.04. до 20.04. Меркурий, планетата на разума и комуникациите,

...
От 05.04. до 20.04. Меркурий, планетата на разума и комуникациите,
Коментари Харесай

Директен Меркурий в Телец: Благоприятни финанови възможности за Телец, Дева и Козирог

От 05.04. до 20.04. Меркурий, планетата на разсъдъка и връзките, ще минава непосредствено през знака Телец.

Разположението на планетата в най-стабилния и балансиран знак от зодиака, ще насочи вниманието на множеството от нас към търсене на материална и прочувствена сигурност от заобикалящата среда.

Ако започваме работа или план през интервала, ще им се отдадем уместно и ще сме мощно стимулирани да ги развием и задълбочим уместно. Ако започваме другарства или връзки, те ще са с хора, които ще се задържат по-дълго в живота ни и с такива, които ще се окажат основни и значими фигури за нас. Престоят на Меркурий в Телец е добър за придвижване постепенно, само че несъмнено в някаква посока, както и за проявление на неизменност и темперамент по отношение на нещата, които са значими за нас. Много е евентуално да се натъкнем на хора, които да ни обогатят или такива, които да подтикват израстването ни.

Най-благотворно ще се отрази прекосяването на Меркурий през знака Телец на земните знаци Дева, Козирог и Телец, както и на хората с персонални планети или Асцендент в тези знаци. При тях е допустимо да се стигне до преподреждане на отговорностите в персоналния или в професионалния живот. Някои от тях ще започват връзки, други ще подхващат по съществени стъпки в сегашно партньорство, трети ще трансформират насоката в работата си, четвърти ще построяват нещо значимо, най-вероятно постоянна конструкция в някоя сфера на своя живот.

Огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец се чака да се усещат финансово постоянни през интервала. Възможно е да получат забавени заплащания или хонорари.

Въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци ще отделят време на фамилиите и домовете си. Някои от тях ще се преобзаведат или ще стартират сериозен ремонт, други ще се погрижат за човек от своето семейство, помагайки му с проблем или отделяйки му задоволително внимание.

Водните знаци Рак, Риби и Скорпион ще са на сантиментална вълна и по всяка възможност ще развиват връзките си.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР