Освещаването ще се извърши по настояване на Костадин Костадинов, който

...
Освещаването ще се извърши по настояване на Костадин Костадинов, който
Коментари Харесай

Възраждане викат свещеник да освети стаята им в НС, понеже е бивш кабинет на ДБ

Освещаването ще се извърши по гледище на Костадин Костадинов, който не желае парламентарната група да употребява стаята, населявана преди този момент от Демократична България, преди тя да бъде осветена от православен духовник, прецизират от групировката, представени от Българска телеграфна агенция.

В самия завършек на 48-ия парламент депутатката от Демократична България Кремена Кунева влезе в свада с " Възраждане ", които оповестиха, че гладомора в Украйна не е бил геноцид. Кунева отиде до редицата на народните представители на " Възраждане " и стартира да им крещи " анатема ".

Впоследствие от Демократична България я подредиха на неизбираемо място в листите и тя се отхвърли от депутатската конкуренция, тъй че в новото Народно събрание отсъства.

От партията на Костадинов не крият антагонизма си по отношение на Демократична България, като неведнъж до момента назовават " Демократична България " - " Доносническа България ". Подобни квалификации все още те не са си разрешили по отношение на друга политическа партия.

А незабавно след новината, че ГЕРБ и ПП-ДБ са се разбрали Росен Желязков да бъде ръководител на Народното събрание, водачът на " Възраждане " написа във Facebook: " Честито на младоженеца и булката ".

По мотив изказванието и на двете обединения, че не разискват сформиране на постоянно държавно управление и поддръжка за него, Костадинов даде да се разбере, че им има вяра.

" Естествено, че правенето на държавно управление не е тяхна работа. От 33 години насам това е работа на американския дипломат ", разяснява още водачът на " Възраждане ". 

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР