Освен зодия Овен и Лъв, Стрелецът е третият огнен знак

...
Освен зодия Овен и Лъв, Стрелецът е третият огнен знак
Коментари Харесай

10 истини за зодия Стрелец

Освен зодия Овен и Лъв, Стрелецът е третият огнен знак в зодиакалния календар. Това е тяхната буря. Самият Огън, който имат умерено може да ви подскаже, че има огромна възможност да се опарите.

Но не се тормозете тъкмо от Стрелеца, тъй като той е наивник. Винаги усмихнати, огромни запалянковци, прочувствени и любопитни. Те са едни от най-прекрасните представители на зодиака и всеки човек е благополучен да има най-малко един подобен в приятелския си кръг. Вижте 10 присъщи черти за представителите на зодия Стрелец и за какво те са любимците на всички.

1. Стрелците са изключителни авантюристи Стрелеца обича да пътува, да вижда нови места да се среща с нови хора. Адреналина му е в кръвта, а заниманията, част от всекидневието.

2. Стрелците са страшни философи Това са философи по природа. Истините за живота показват като изричат мъдрите си слова, съпроводени постоянно с усмивка.

3. Никой не е по-избухлив от Стрелеца Справедливите и почтени стрелци ненавиждат хора, които реализират задачите си с неистина и изменничество. Готови са да се скарат с всеки, който си разрешава да прави сходни неща.

4. Каквото им е на сърцето,това им е на устата Стрелците са прями и каквото мислят го споделят. Дори да обидят някого, те избират да си кажат мнението, вместо да си замълчат и да оставят нещата по този начин.

5. Стрелецът е оптимист Той не се опасява от неуспех, тъй като знае, че триумфът върви ръка за ръка с него.

6. Определено са много безредни

Редът не е от преимуществата на този знак. Дори ориентацията като че ли им е по-добра в хаоса. Не държат към тях да е подредено като аптека, избира да им е уютно.

7. Разсеяни… Не се учудвайте, в случай че забележите, че си е облякъл блузата на назад и може през целия ден да не му направи усещане, а даже и ще си върви с високо вдигната глава.

8. Смели Това са хората, които въобще не се тормозят от истината, която ще изрекат, без значение дали е на несъответствуващия човек. Винаги стоят зад думите си.

9. Да си угаждат е най-хубавото забавление за Стрелеца Обичат да си похапват разнообразна храна и си угаждат непрекъснато. Глезльовци са и нищо не може да им попречи да се поглезят.

10. И на последно място знайте, че това са най-спънатите хора Непохватността е доста типична и симпатична в това време за представителите на зодия Стрелец. С тях живота е развлечение, поради разнообразните им ползи и качества. Сладко непохватни, доста прями и влюбчиви, те са едни страхотни хора, които ще създадат деня ви една концепция по-светъл.

Източник: аctualno.com

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР