Освен за море, лятото е време и за най-зрелищните екшъни

...
Освен за море, лятото е време и за най-зрелищните екшъни
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Бързи и яростни: Хобс и Шоу“

Освен за море, лятото е време и за най-зрелищните екшъни по кината. За този особено всички знаем от дълго време. Отдавна и го чакаме.

Още с началото на фотосите през септември предходната година Дуейн Джонсън се закани, че " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " ще бъде един от най-хубавите филми от този род, които сме гледали. Смело от негова страна, тъй като осемте елементи на " Бързи и гневни " са си много висока летва.

А " Хобс и Шоу " е нещо като отрочето на " Бързи и гневни ", така наречен spin-off - филм, произлизащ от към този момент действителен подобен, само че даващ живот на разнообразни негови аспекти. Затова и в този случай ще забележим единствено два персонажа от добре познатия ни франчайз - Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм). За тях двамата знаем сносно, че не могат да се дишат, непрекъснато се наскърбяват и не стопират да се заплашват един различен.
 Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм)

Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Декард Шоу (Джейсън Стейтъм)

Е, този път ще им се наложи да преглътнат разликите, тъй като светът и Хети Шоу (Ванеса Кърби) - сестрата на Декард, са в заплаха.

Хети е сътрудник на МИ-6 и е съумяла да открадне от неприятните вирус, който разгражда органите на всеки, в който попадне.

Лошите са тайната организация " Етеон ", която има особена визия за бъдещето на човешката раса. Те имат вяра, че хората би трябвало да бъдат генетично усъвършенствани и превърнати в нещо като роботи. С откраднатия от Хети вирус те желаят да погубят слабите, с цел да оцелеят само мощните, които по-късно и да бъдат " усъвършенствани ".
 Декард Шоу (Джейсън Стейтъм), Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Хети Шоу (Ванеса Кърби)

Декард Шоу (Джейсън Стейтъм), Люк Хобс (Дуейн Джонсън) и Хети Шоу (Ванеса Кърби)

Ето за какво пращат по петите на Хети най-хубавия си " боец " - Брикстън (Идрис Елба). Той към този момент е минал през сходно генетично рационализиране, по тази причина и е съвсем несломим, по тази причина и има вяра абсолютно в идеята на " Етеон ".

Брикстън е един от най-яките злодеи, които сме виждали в екшън филми. Нарича себе си Черния Супермен, което като се изключи че е много високомерно от негова страна, въпреки всичко е показателно и за опциите му. А те са необикновено добре демонстрирани в екшън сцените. И, да, всичките са си същинско угощение за окото.
 Брикстън (Идрис Елба)

Брикстън (Идрис Елба)

Оказва се, че само Хобс и Шоу могат да му се опълчат. Затова и двамата нямат различен избор, тъй като другояче нито Хети, нито половината човечество имат някакъв късмет за оцеляване. А откакто се събират в тим, стартира освен същинският екшън, само че и занимателните моменти от хапливото им взаимно другарство.

В " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " има и две изненади. Първата е, че присъединяване в епизодични функции имат двама много известни и обичани наши артисти. Признаваме, че останахме сюрпризирани, когато ги видяхме, тъй като никой на никое място преди този момент не беше казвал или писал за тях. Ние също ще замълчим и няма да развалим удоволствието на феновете.

Всичко, което знаем за " Бързи и гневни: Хобс и Шоу "

Много екшън от Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм и Идрис Елба

Втората изненада е много по-очаквана - изключително от известно време насам. След всички финални надписи има спомагателна сцена и несъмнено, си заслужава да я забележим.

Премиерата на " Бързи и гневни: Хобс и Шоу " е на 2 август
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР