Освен обичайни предмети като лекарства и ментови бонбони, в чантата

...
Освен обичайни предмети като лекарства и ментови бонбони, в чантата
Коментари Харесай

Трикът за бельо на Кейт Хъдсън, който може да направи живота ти по-лесен!

Освен нормални предмети като медикаменти и ментови бонбони, в чантата на Кейт Хъдсън  откриваме и още нещо, да което не бихме се сетили, че може да ни бъде от помощ.

44-годишната актриса се подреди сред гостите на рубриката  “What’s In My Bag ” на Vogue Англия , като сподели какво носи всеки ден със себе си. Въпреки че наличието на чантата може да бъде нещо много персонално, звездата, която постоянно впечатлява със земното си отношение, изважда всичко нескрито.



А изненадата идва, когато към средата на видеото тя посочва комплект лепенки за зърна. С по една лепенка във всяка ръка, звездата въодушевено декларира: „ О, тези - би трябвало да ги нося със себе си на всички места, тъй като не одобрявам сутиени. “

Тя споделя още: „ Обичам да ги поставям на гърдите си, тъй че нищо в никакъв случай да не стане прекомерно нападателно. “  Това в действителност обобщава силата на дребните, само че полезни кръгове от силикон, изясняват от. Те работят като добра опция на сутиените по простата причина, че прикриват зърната, предотвратявайки възможност от щета във визията (особено с транспарантно горнище!), само че оферират доста повече пространство за дишане - безусловно. 

Вероятно сте ги носили заедно с по-изрязана рокля, когато не ви се е желало да си личат презрамки на сутиен - било то и транспарантни. Разбира се, те не обезпечават същото количество поддръжка, каквато дава сутиенът - ако търсите малко покачване, без да се постанова да ползвате сутиен с подплънки, тиксо за гърди може да ви послужи по-добре. Но без значение от това, простичкият трик, до който Хъдсън прибягва, за по-малко пари спрямо цената на един сутиен , е нещо, което може да обмислите.

Вижте в галерията ослепителните моменти на Кейт Хъдсън по аления килим:
 Най-доброто от стила на Кейт Хъдсън  Най-доброто от стила на Кейт Хъдсън  Най-доброто от стила на Кейт Хъдсън  Най-доброто от стила на Кейт Хъдсън
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР