Освен минерална вода 1,5 литра за 11 лева, в Албена

...
Освен минерална вода 1,5 литра за 11 лева, в Албена
Коментари Харесай

По Черноморието: Освен минерална вода за 11 лв. – супа за 14 лв., пърленка за 9,50 лв.

Освен минерална вода 1,5 литра за 11 лв., в Албена продават и пилешка чорба за 14 лв., а пърленката коства 9,50 лв.. Това стана ясно от изявление на Васил Чергов, който е индивидът, разгласил фотография с касовия бон от заведение в курорта Албена.
Изрично Чергов е питал дали няма неточност, само че е нямало. А казусът е от края на месец май тази година.
Направиха ни усещане цените, само че си избрахме някакви по-евтини неща. Подобни цени не съм срещал – доста постоянно съм бил в Албена, това е изключение, добави още Чергов пред Нова телевизия.
Обяснението на притежателя на заведението имало доста хора, най-вече чужденци, които му сядали за една минерална вода и му заемали маси, без да има действително консумация. А в този момент цените към този момент не са такива, по-ниски били – супата към този момент е 7 лв., пицата е 12-13 лв..
Искам да се извиня за грешката, която е позволил нашият сътрудник. Доброто съответствие качество-цена е водещо в днешно време. Това съобщи Маргита Тодорова, търговски шеф на курорта " Албена ". Същевременно Тодорова съобщи, че не би споделила, че наемите в курорта се повишават фрапантно.
А какво е ситуацията с чадърите и шезлонгите - припомнете си в този материал!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР