Освен кръвонасяданията и следите от ухапване, по тялото на 2-годишната

...
Освен кръвонасяданията и следите от ухапване, по тялото на 2-годишната
Коментари Харесай

СЛЕДИ ОТ ЦИГАРИ И УДАРИ С КОЛАН: Експертизата на починалата 2-годишна Севда

Освен кръвонасяданията и следите от захапване, по тялото на 2-годишната Севда от Пловдив, за чиято гибел е упрекната осиновителката ѝ Анка Михайлова, имало следи от изгаряне с цигари и от удари с колан. Това стана ясно по време на разпита на движимостите лица, изготвили експертизите на момиченцето, съобщи 24 часа.

Според доктор Павел Тимонов в тази ситуация се следил синдром на измъчваното дете. За това трябвало да има няколко фактора, измежду които контузията да е настъпила без очевидци и обясненията да не съответстват с находката. В показанията си Михайлова изяснява, че детето е паднало от спалнята, без никой да го види. Жената е споделила още, че е хапала Севда по бузата, с цел да я свести, само че лекарите са разкрили следи от зъби и по тялото, които са с по-стара отминалост и съгласно доктор Тимонов момичето е измъчвано и преди. " От физическите белези е належащо да има единствено един позитивен, а при нея има повече ", сподели вещото лице.

По думите му случая на Севда е типичен образец на синдром на измъчваното дете.

На 23 септември 2022 година Анка Михайлова завела осиновеното си дете, на година и 9 месеца, в УМБАЛ " Свети Георги " с черепно-мозъчна контузия, синини по тялото и раздран бял дроб. Севда беше в кома и на 16 октомври издъхна в болничното заведение. Жената е упрекната в съзнателно ликвидиране на разположение в безпомощно положение в изискванията на домашно принуждение. Пред съда доста съседи и познати на дамата показаха, че тя се грижела сама за момиченцето, само че се справяла. Дъщеря ѝ постоянно била добре облечена, нахранена и изглеждала щастливо дете.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР