Освен играта с цветовете, изкуството за добавяне на модни аксесоари

...
Освен играта с цветовете, изкуството за добавяне на модни аксесоари
Коментари Харесай

Изкуството за завършване на стайлинга с модни аксесоари

Освен играта с цветовете , изкуството за прибавяне на фешън аксесоари е също толкоз значимо за реализиране на идеален стайлинг. Не инцидентно доста дами същински се затрудняват, когато стигнат до завършването на стила с основни елементи.

Неумението в комбинирането на фешън аксесоари постоянно води до крайности – цялостен кич или безспорен минимализъм. В първия случай ще съберете отрицателни погледи и мнения, а във втория – никой няма да забележи за съществуването ви.

Преди да преминем към практическата част с съответни стайлинг оферти, ето няколко общи съвета при съчетаването на фешън аксесоари:

- Забравете за чантите и обувките в идентичен цвят. Комбинирайте ги с останалата част от стайлинга, а не посред им.

- Залагайте на сребърни бижута, когато сте облечени в студени цветове и на златни, когато сте избрали облекла в топли нюанси.

- Играйте с контрастите. Техният безконечен кръговрат на привличане и отбиване ще ви донесе единствено позитиви във връзка с стайлинга.

- Носете облекла от естествени материи и бижута със скъпоценни камъни, с цел да сте в стилна естетика с природата.

- Шапката и шалът са аксесоари, които освен топлят в студеното време, само че и могат да трансформират съвсем напълно визията. Научете се ловко да ги употребявате.

- Подчертайте преимуществата на фигурата и прикрийте минусите с подобаващ колан.

А в този момент е време за стилни комбинации с фешън аксесоари, които ще ви вдъхновят за нови модерно подвизи - вижте ги в галерията ни ТУК >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР