Освен едно незабравимо лято, учениците ще разберат от първо лице

...
Освен едно незабравимо лято, учениците ще разберат от първо лице
Коментари Харесай

Практикантската програма на Vivacom дава шанс на ученици от София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Сливен да започнат работа

Освен едно незабравимо лято, учениците ще схванат от първо лице какви са отговорностите и нужните умения за света на телекомуникациите

Практикантската стратегия на Vivacom дава опция на над 230 надарени и окуражени младежи в 11 и 12 клас от цялата страна да стартират своя професионален път в телеком бранша. Пътят към ранното кариерно развиване минава през образование от едни от най-хубавите експерти в бранша в практикантската стратегия на телекома.

Програмата това лято бележи рекорден интерес измежду младежите в техническите учебни заведения в България в градовете София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора и Сливен. Всички те имат опцията да видят действителната работна среда в основните механически дирекции във Vivacom: Предоставяне и поддръжка на услуги, Оперативно ръководство на мрежата, Фиксиран достъп и Информационни технологии.

Освен едно незабравимо лято, учениците ще схванат от първо лице какви са отговорностите и нужните умения за света на телекомуникациите, а най-хубавите измежду тях ще получат и късмет да стартират работа във Vivacom. Точно това преимущество трансформира Практикантската стратегия на Vivacom в една от най-желаните в страната.

„ Практикантската ни стратегия не е просто процедура, тя дава действителен късмет за развиване за най-любознателните за света на технологиите. Комбинацията сред доктрина и процедура и опцията за учениците да видят работата „ на терен “ е вярната формула, с която им оказваме помощ да изградят работни привички и конкурентни умения още до момента в който са в учебно заведение. Щастливи сме, че от ден на ден надарени младежи имат интерес към телекомуникациите и предпочитание да се учат и развиват, а ние можем да им предаваме дългогодишния си опит “, показа Цветан Хранков, шеф „ Предоставяне и поддържка на услуги “ във Vivacom.

Денят на един практикант във Vivacom следва прецизен график под упътванията на умел наставнически екип в безвредна среда. Освен на практика опит в новаторска работна среда, практикантите ще се снабдят и с опция да основат мрежа от контакти – които да им бъдат потребни. В досегашните 4 издания на програмата са взели участие близо 100 възпитаници. Седем от участниците в миналогодишното издание останаха на работа на половин ден след лятната процедура.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР