Освен че ще представи Белгия на Евровизия 2020, група Hooverphonic

...
Освен че ще представи Белгия на Евровизия 2020, група Hooverphonic
Коментари Харесай

Белгийци от Евровизия 2020 идват с концерт в България

Освен че ще показа Белгия на " Евровизия 2020 ", група Hooverphonic ще изнесе концерт на 11 октомври в столичната зала " Универсиада ". Билети за събитието към момента се продават.

Изборът на трип-хоп групировката да излезе на сцената на влиятелния конкурс в холандския град Ротердам е въз основата на партньорство сред белгийската национална телевизия VRT и продуцентската компания на бандата.

Музикантите от Hooverphonic получават интернационално самопризнание след включването на шлагера им 2 Wicky във кино лентата " Открадната хубост " на Бернардо Бертолучи. Най-популярната ария на белгийската група в България е Mad About You.

През годините вокалистките на Hooverphonic се трансформират, само че ядрото от самото съставяне на бандата през 1995 година остават Реймънд Гийртс и Алекс Калиър. Стилът на музиката им е хибриден - другите комбинации са сред различен и електро поп, рок и всевъзможни миксове, само че постоянно ориентиран към необятната публика. Новата вокалистка на групата Лука Крюисберг е единствено на 18 години. Тя се причислява към Hooverphonic след успеха в петия сезон на предаването " Гласът на Фландрия " през 2017 г.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР