Освен че е актриса с много награди, Мерил Стрийп е

...
Освен че е актриса с много награди, Мерил Стрийп е
Коментари Харесай

Талантът е наследствен: запознайте се с четирите невероятни деца на Мерил Стрийп

Освен че е актриса с доста награди, Мерил Стрийп е и горда майка на четири деца.

Мерил Стрийп и нейният брачен партньор Дон Гъмър са основали прелестен живот и семейство дружно. Двамата се женят през 1978 година, като преди този момент Мерил е живеела с някогашния си другар Джон Казале, който умира през март същата година (). Дон е ваятел, който преди този момент е бил женен за Пеги Лукас при започване на 70-те години.

Заедно Мерил и Дон имат четири деца: наследник Хенри Улф и три дъщери – Мейми Гъмър, Грейс Гъмър и Луиза Джейкъбсън Гъмър. Първите години на фамилията минават в Кънектикът, само че в последна сметка те се реалокират в Калифорния през 1990 година, преди да се върнат назад в Кънектикът. Мерил Стрийп също по този начин е и кръстница на дъщерята на Кари Фишър – Били Лурд.

Запознайте се с невероятните деца на Мерил Стрийп:
 Запознайте се с децата на Мерил Стрийп  Запознайте се с децата на Мерил Стрийп  Запознайте се с децата на Мерил Стрийп  Запознайте се с децата на Мерил Стрийп
Събрахме и 14 цитата за майчинството от Мерил Стрийп, която има три Оскара за достиженията си в киното, само че не можем да не отбележим, че заслужава приз и за ролята си на родител:
 Вдъхновяващи цитати за майчинството от Мерил Стрийп  Вдъхновяващи цитати за майчинството от Мерил Стрийп  Вдъхновяващи цитати за майчинството от Мерил Стрийп  Вдъхновяващи цитати за майчинството от Мерил Стрийп
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР