ОСТРОВ ТАЙБИЙ, Джорджия (AP) — Хиляди чернокожи студенти се очакват

...
ОСТРОВ ТАЙБИЙ, Джорджия (AP) — Хиляди чернокожи студенти се очакват
Коментари Харесай

Плаж в Джорджия има за цел да попречи на пролетния празник на чернокожите студенти, след като големите тълпи донесоха хаос през 2023 г.

ОСТРОВ ТАЙБИЙ, Джорджия (AP) — Хиляди чернокожи студенти се чакат този уикенд за годишен пролетен празник в най-голямата аудитория в Джорджия плажът ще бъде посрещнат от десетки спомагателни служители на реда и барикади, затварящи кварталните улици. Въпреки че плажът ще остане отворен, управляващите блокират достъпа до близкия паркинг.

Тайби Айлънд източно от Савана се бори с априлското плажно празненство, известно като Orange Crush, защото студентите в държавния университет на Савана, исторически чернокожо учебно заведение, стартира преди повече от 30 години. Жителите постоянно недоволстваха за мощната музика, боклуците, разхвърляни по пясъка, и празнуващите, уриниращи в дворовете.

Тези недоволства се трансфораха в боязън и отвращение преди година, когато рекордни тълпи, оценени на повече от 100 000 души, заляха острова с дължина 3 благи (4,8 километра). Това накара дребен полицейски отряд да се бори да се оправи с потока от незабавни повиквания, съобщаващи за пукотевица, свръхдози опиати, тапи и юм...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР