Остров Света Анастасия става част от кампанията, която се бори

...
Остров Света Анастасия става част от кампанията, която се бори
Коментари Харесай

Без пластмаса на остров Света Анастасия през лятото

Остров Света Анастасия става част от акцията, която се бори против пластмасата изхвърлена в морето. На първи юни всеки, който желае да се включи в еко самодейността, може да посети острова.
От клуб " Приятели на морето " дават обещание да почистят водите към острова и да предложат на посетителите пресни миди изпечeни по на-стария метод – на тенекиена кутия.

През цялото лято всички храни и питиета, които ще се оферират на Света Анастасия ще бъдат в чаши и чинии от хартия или други елементарно разградими материали. Използването на пластмасови произведения ще бъде сведено до най-малко.
Освен еко стратегия уредниците на проявата приканват присъстващите да посетят музея и изложбите, които са експонирани там - " Животните на Черно море " и " Скритите тайните на Черно море ".
Програмата за деня включва още, присъединяване на група Stiff Bones ", програмата " Щурата лаборатория ", Детска работилничка за изобразяване върху мидени черупки, лекция на тематика " Бургас рециклира ", конкурс за детска рисунка на тематика " Островът и чистото море " и други.

Кораб " Анастасия ", който води до острова отпътува от Магазия 1 на Пристанище Бургас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР