Остров Света Анастасия кани всички меломани на 9 юли от

...
Остров Света Анастасия кани всички меломани на 9 юли от
Коментари Харесай

Остров Света Анастасия кани меломаните на акустичен рок концерт

Остров Света Анастасия кани всички меломани на 9 юли от 21.00 часа на акустичен рок концерт с вокалистката на SEVI - Светлана Близнакова и супер групата, която е събрала да свири с нея. По време на акустичната вечер под звездите ще бъде показан и дебютният план на певицата - " Tomorrow ".

Албумът излезе публично през 2020-та година и към този момент е показан с огромен триумф зад граница в Италия, Щатите, Германия, Бразилия, Франция и други
 Бургас кани на миден уикенд на остров Св. Анастасия Бургас кани на миден уикенд на остров Св. Анастасия
Следващият тематичен летен уикенд, който провеждат Община Бургас и сътрудници, е отдаден на черноморската мида. Ще откриете този дели...

Феновете ще имат опцията да чуят рок дамата от SEVI в по-различна стилистика, настрана от по-тежкото звучене на групата. Акустичен кънтри-рок, подправен с детайли от разнообразни музикални стилове, жив, естествен саунд и тематики, които вълнуват певицата в последните няколко години.

Вдъхновен от концепцията за вярата в утрешния ден, новото начало и готовността да посрещаме самоуверено незнайното, албума носи заглавието “Tomorrow ”. В него взимат присъединяване и Рали Велинов от SEVI, Александра Зернер, и гостите от чужбина - Alberto Steri (Италия) и международно известния вокалист - Johnny Gioeli (Hardline, Axel Rudi Pell)

Светлана Близнакова е събрала и супер група, с която ще показа плана на 9-ти юли на сцената на остров Света Анастасия: Мартин Профиров ( P.I.F, Силует), Рали Велинов (SEVI), Александър Кирилов ( SEVI, Vulgar Bulgar) и Милена Генева (Вокализирай Това).

Освен това, по време на престоя на острова певицата ще снима и клип към идна нова ария. 
 Любители фотографи се събират на остров Света Анастасия Любители фотографи се събират на остров Света Анастасия
На 11 и 12 юни ви каним да се включите във вдъхновяващо вечерно премеждие, с опция за фотоси на фона на залязващото слънце и пре...

Билетите с включен превоз са на цена 25 лева и можете да ги закупите от Туристически информативен център „ Часовника “, касата във фоайето на „ Магазия 1 “ и в Grabo.bg.

Повече информация на телефон: 0882 004 124 - всеки ден от 9.00 до 17.00 часа и на е-мейл: [email protected]
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР