Остро започна срещата на служебния строителен министър Иван Шишков в

...
Остро започна срещата на служебния строителен министър Иван Шишков в
Коментари Харесай

Виктор Николаев към строителния министър: Не трябваше ли да има някой в затвора за ядене и крадене?

Остро стартира срещата на служебния строителен министър Иван Шишков в утринния блок на Нова телевизия. Водещият Виктор Николаев непосредствено го нападна с въпрос какво е направила служебната власт, с цел да спре „ яденето и краденето ” при построяването на пътища. „ Не трябваше ли да измененията чувството на хората, че един заплаща, а различен краде, да вземем за пример с човек в пандиза? ”, попита Николаев.

Шишков отвърна, че това дали ще има наказани за закононарушения в градежа на автомагистрали зависи от Министерство на вътрешните работи и прокуратурата. Министърът добави, че той е изискал Народното събрание да промени закона, с цел да се ревизират строените нелегално сектори от Автомагистрала „ Хемус ”, с цел да се види какво от издигнатото може да се употребява. „ Това не е прошка ”, акцентира Шишков. Той акцентира, че депутатите от ГЕРБ най-активно се опълчват на концепцията.

„ Държавата би трябвало да направи акт на себе си ”, по този начин разказа обстановката министър Шишков и добави, че този акт ще се заплати още веднъж от страната, т.е. от данъкоплатците.

„ Ще видя ли цяла автомагистрала „ Хемус ” подготвена, до момента в който съм жив? ”, попита Виктор Николаев. „ Ще се наложи да живеете по-дълго ”, отвърна министър Иван Шишков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР