Остра забележка на фолк дивата Камелия по време на репетициите

...
Остра забележка на фолк дивата Камелия по време на репетициите
Коментари Харесай

Двойникът на Тони Стораро към Камелия: С теб ще говоря само като мълча!


Остра забележка на фолк дивата Камелия по време на подготовките за вокалните дуели в „ Гласът на България "  накара най-големия зевзек в шоуто Митко Алексиев да избухне с репликата: „ Аз с теб ще приказвам към този момент по различен метод, единствено ще мълча! “, видя HotArena .

Двойникът на Тони Стораро се разгневи, когато треньорът му напомни, че не се намира на „ селския площад “, а в „ Гласът на България “ . „ Искам двама мъже на тази сцена да запеят и да развълнуват както фена, по този начин и мен! Това е толкоз спънато, че чак желаех да се гръмна! “, отсече Камелия.

Кларинетистът-емигрант влезе във вокален дуел с Тодор Симеонов, таксиметровия водач от Сандански, който на кастингите на мрачно получи четири стола с осъществяване на сръбски шлагер. Като една строга учителка Камелия им подсети, че не са в детската градина, с цел да се побутват кой по кое време да влезе в песента. „ Вие не знаете какво пеете! “, изнерви се тя, а Тодор изясни: „ Той се беше договорил с мен да му суфлирам, тъй като още не си знае текста “.

Алексиев се наежи и се придвижи с крясъци и в бекдтсейджа на шоуто: „ Дай да не търсим виновници, брат! Не е хубаво по този начин, нали сме на подготовка! “.

Разединението сред Митко и Тодор си пролича и по време на дуела, когато Алексиев отново прикриваше незнанието на текста с продължителни оритеналски извивки в някои думи. „ От персонален опит знам, че от време на време е добре човек да стартира на чисто “, сподели Камелия и резервира в тима си неопитния Тодор вместо пеещия по балкански празненства в Германия Митко. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР