ОСТИН, Тексас (AP) — Докато републиканците приветстват ескалиращата вражда на

...
ОСТИН, Тексас (AP) — Докато републиканците приветстват ескалиращата вражда на
Коментари Харесай

Какво трябва да знаете, тъй като републиканските губернатори обмислят изпращането на повече национална гвардия на границата с Тексас

ОСТИН, Тексас (AP) — Докато републиканците приветстват ескалиращата омраза на губернатора на Тексас Грег Абът с администрацията на Байдън по отношение на имиграционните ограничения, някои губернатори са обмисля разполагането на членове на Националната армия на границата - още веднъж.

Губернаторът на Флорида Рон ДеСантис в четвъртък беше измежду първите, които назначиха повече личен състав в Тексас, като разгласи, че ще изпрати стотици спомагателни членове на защитата, защото напрежението нараства сред държавните управляващи и държавното управление на Съединени американски щати по отношение на това кой има властта да използване на имиграционните политики, къде и по какъв начин.

Републиканците споделят, че са нужни по-строги дейности по границата в отговор на рекордните равнища на нелегално секване, само че изпращането на членове на защитата на границата не е нещо ново.

ДеСантис е един от повече от дузина републикански губернатори, които са изпратили елементи на Националната армия на щата до южната граница от 2021 година насам. Последното му разпол...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР