Остин Бътлър и Том Харди набират скорост в ретро трейлър за филма „Bikeriders“

...
Остин Бътлър изоставя образа си на Елвис“ и поема по-сериозна
Коментари Харесай

Остин Бътлър изоставя образа си на „Елвис“ и поема по-сериозна роля в предстоящия филм „The Bikeriders“.

В главната роля заедно с Том Харди и звездата от "Killing Eve" Джоди Комър, Бътлър играе Бени, отдаден член на бандата на вандалите в Чикаго през 60-те години.

В това, което се чувства като актуализация на „The Outsiders“, героят на Бътлър е харизматичен подмазвач, който в един момент е видян в първия трейлър на филма, пуснат в четвъртък, седнал в бар, облечен в коженото си яке, което илюстрира неговата лоялност към бандата на мотоциклетистите.

„Ще трябва да ме убиете, за да свалите това сако“, казва той на група, търсеща проблеми в бара, илюстрирайки пълната си преданост.

Харди играе бруталния основател на бандата Vandals Джони и е видян да говори с Бътлър за това как е „построил този клуб от нищото“ и че не може да го управлява сам завинаги. „Това е нашето семейство“, добавя той.

Остин Бътлър в Остин Бътлър в "The Bikeriders" Студия на 20-ти век

Режисиран от Джеф Никълс, „The Bikeriders“ е вдъхновен от едноименната фотокнига от 1968 г. на Дани Лайън, която улавя истории от първа ръка на членовете на бандата за мотоциклети Chicago Outlaws сред контракултурното движение от 60-те години.

„Беше златната ера на мотоциклетистите и никога през целия си живот не съм се чувствала толкова неуместна“, казва Кати от Комер, докато трейлърът преминава към мрачния Бътлър, който държи корта на билярдната маса в нещо, което изглежда като колоездачен бар. „Тогава го видях за първи път“, добави тя. „Той ми спря дъха.“

Остин Бътлър и Джоди Комер в „The Bikeriders“ class= Остин Бътлър и Джоди Комър в "The Bikeriders" Студия на 20-ти век

Майкъл Шанън, Бойд Холбрук, Карл Глусман, Деймън Хериман, Норман Рийдъс, Бо Нап и звездата от „Уестсайдска история“ Майк Фейст допълват актьорския състав.

Премиерата на "The Bikeriders" е по кината на 1 декември.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР