Оставянето на растенията, когато заминавате на път, може да отмени

...
Оставянето на растенията, когато заминавате на път, може да отмени
Коментари Харесай

Интелигентният метод за самонапояване на растенията ги поддържа хидратирани седмици наред, докато ви няма

Оставянето на растенията, когато заминавате на път, може да анулира огромна част от напъните, които сте положили за тях, само че специалистите споделят, че няма потребност да се пръскате със скъпо градинско съоръжение, с цел да поддържате растенията хидратирани.

Експертите споделиха, че елементарният способ на пластмасова оранжерия - който е с джобен размер - ще поддържа вашите растения хидратирани, без да се постанова да инвестирате в скъпо съоръжение. Всичко, което би трябвало да извършите, е да поставите найлонов плик върху растенията, които желаете да запазите живи.

Това ще сътвори среда, сходна на вътрешността на мини оранжерия. Торбата ще подсигурява, че цялата вода, която се изпарява от растенията, ще бъде уловена и след това предадена назад в растението като водни капчици.

Така растението ще остане хидратирано, защото водата, която се изпарява от него, няма къде да избяга. Разходно-ефективният хак с ниска поддръжка е утвърден от специалисти и се споделя, че поддържа вашите растения здрави,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР