Оставяме общината в чудесно финансово здраве и с висок кредитен

...
Оставяме общината в чудесно финансово здраве и с висок кредитен
Коментари Харесай

Портних: Оставяме община Варна в чудесно финансово здраве

Оставяме общината в отлично финансово здраве и с висок кредитен рейтинг, сподели през днешния ден на конференция водачът на – Варна Иван Портних  Иван Портних Иван Николаев Портних e български политик от Политическа партия ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на, който бе претендентът на партията за кмет на града.
Всичко по тематиката: Местни избори 2023 1035
Той акцентира, че неговият екип „ завещава “ на новия доста готови и към този момент стартирали планове, които би трябвало да бъдат довършени. Подадените планови оферти са 120, на обща стойност над 300 милиона лв., изясни Портних. Той акцентира, че и сега се работи в междублокови пространства, по създаване на детски градини, филиала на театъра и така нататък

Като неточност на в акцията Портних уточни, че не са съумели да стимулират хората да излязат да гласоподават. Той уточни като проблем и това, че не са се справили със задачата да обяснят на варненци, че многочислените поправки в града не са предизборни, а са наложени от забавяния, провокирани от политическите рецесии в страната. Портних акцентира още, че тъкмо ремонтите са употребени като „ политически рекет “ от строителните компании, подредили свои листи за Общинския съвет във Варна.

Портних благодари на всички, които са дали своята поддръжка за тях на изборите. Той регистрира, че още на първия тур в осем от общините в района, както и в два от регионите в регионалния център, кметските места са извоювани от претендентите на партията, които особено поздрави. За балотажа във Варна той разяснява още, че градът е доказателство, че " локалната власт може да бъде напазарувана, а бизнесът да си купи кмет ". Портних удостовери, че ще бъде общински консултант. По думите му занапред ще се водят диалози за работата в Общинския съвет, само че е ясно, че съветниците от ще бъдат коректив и ще продължат да работят за Варна, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР