Оставките са пречистване. Никой не се е родил премиер, министър

...
Оставките са пречистване. Никой не се е родил премиер, министър
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Оставките са пречистване

Оставките са филтриране. Никой не се е родил министър председател, министър или народен представител. По-ненормално е да не си подават оставките, когато има мотив. Това е имиджов удар освен за партията, само че и за цялата политическа класа. Това съобщи министър-председателя на България Бойко Борисов в ефира на БТВ.

Той разкри, че чака ГЕРБ да получи избирателен удар от главните си съперници. " Костинброд - това е хибридът. Те в това са най-хубави. Те нямат различен късмет и в учебника на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) написа, че най-хубавият метод да унищожиш един човек е да подбереш определени истини за него и да ги поднесеш в избрана композиция след което казваш неистина. Затова в четвъртък-петък ще се готвим. Те нямат причини и по тази причина нападат с ненавист, завист и компромати ".

" Силата на ГЕРБ са локалните структури, връзка с хората и грижа за всяко обитаемо място. Именно с това те привлякоха вниманието ми. Не се притеснявам, тъй като в ГЕРБ се носи отговорност. Злоупотреби има на всички места и е значимо страната да не ги замазва. Много е значимо това да не нанесе удар върху кохезионната политика. Силата ни е локалното равнище. Това сподели лидерът на евролистата на партия ГЕРБ Мария Габриел.

" В последния отчет на Европейската счете палата, по отношение на докладваните опити за измами, България стои доста добре пред страни като Холандия, Франция, Германия и Австрия. Когато вземем поради злоупотребите по отношение на общия брой получени евросредства още веднъж сме в златната среда и изпреварваме страни като Италия, Франция и Унгария ”, поясни Мария Габриел.

" Аз съм подавал оставка, когато е било нужно. Най-доброто място за живеене е Австрия и виждате там какво се случва. Разликата е, че там сътрудниците на Себастиан Курц са се издънили и по тази причина е развалена обединението и подаде оставка. При нас няма такава нужда ", сподели Борисов.

" Програмата " Арахне " е приложена в България, това разрешава бистрота на еврофондовете ", сподели Габриел.

" Никоя страна не се е справила с манталитета на индивида, да придобие повече ", акцентира Борисов. Той даде за образец корупционния скандал в Австрия и последвалата оставка на държавното управление.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР