Оставките на министрите е поредният опит за спасяване чрез бушони.

...
Оставките на министрите е поредният опит за спасяване чрез бушони.
Коментари Харесай

Стоян Мирчев: Оставките този път няма да проработят

" Оставките на министрите е следващият опит за избавяне посредством бушони. Основният проблем на Борисов е, че той сега маха тримата министри на Делян Пеевски, което ще сътвори спомагателни усложнения за него. Щом ГЕРБ настояват, че махат трима министри поради внушения за връзки с Движение за права и свободи и Пеевски, ами най-голямата връзка с Пеевски е господин Борисов. Защо не го махнат него от Министерски съвет "? Това попита националният представител от ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Стоян Мирчев пред Нова тв.

" Протестът на открито е против мафията, която е окупирала страната, а лицето на мафията се споделя Бойко Методиев Борисов. Ние го познаваме още от началото на 90-те в това му амплоа и практиката, която е имал като участник в проведените мафиотски групи в България, я придвижи в ръководството на страната. Хората стачкуват против това. Те желаят да си върнат страната ", сподели още Мирчев. По неговите думи на хората им е омръзнало ГЕРБ да ги лъжат по тв приемника и от парламентарната естрада, че не ръководят с Движение за права и свободи.

Той уточни, че с отстраняването на тримата министри ГЕРБ са потвърдили тъкмо това - огромната коалиция, която ръководи България е ГЕРБ, Движение за права и свободи и Обединени патриоти. " Хората на улицата не желаят да виждат повече горене на бушони, а желаят незабавна оставка на Борисов и на Гешев. Опитът на Борисов за отпушване на напрежението с тези три оставки този път няма да проработи ", безапелационен е социалистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР