Оставката на Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър

...
Оставката на Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български скулптор, министър
Коментари Харесай

Георги Георгиев от Боец: Оставката на Вежди Рашидов е важна гражданска победа

Оставката на Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко е значима гражданска победа, разяснява Георги Георгиев от съдружие " Боец ", уредник на днешния митинг пред Народното събрание. Без гражданския напън оня ден, това нямаше да се случи, счита Георгиев, представен от Българска телеграфна агенция.

Граждани се събраха на митинг пред Народното събрание, разгласен поради искане за оставката на Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко като народен представител. Протестиращите упорстват политическите сили да реагират и на дейностите на двамата заместник-председатели Росица Кирова и, пред които Рашидов е изрекъл непремерените си думи във връзка с дамите, жертви на принуждение. 

Събралите се желаеха и оставката на министъра на вътрешните работи поради случай на принуждение в системата и шествието се насочи към Министерство на вътрешните работи.

По-рано днес Вежди Рашидов  Вежди Рашидов Вежди Рашидов е български ваятел, министър на културата в кабинета на Бойко разгласи, че подава оставка като депутат и напуща партия и политиката. 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР