Оставката на Валери Симеонов е твърде закъсняла. Тя е с

...
Оставката на Валери Симеонов е твърде закъсняла. Тя е с
Коментари Харесай

Георги Свиленски: Оставката на Симеонов е закъсняла, цели да спаси властта

Оставката на Валери Симеонов е прекомерно закъсняла. Тя е за избавяне на властта. Това съобщи зам.-председателят на ПГ на " Българска социалистическа партия за България " Георги Свиленски пред БНР.

Той акцентира, че Българска социалистическа партия е поискала тази оставка още преди месец. " Тя няма по какъв начин да бъде решение на проблемите, тъй като хората, които са на улицата, не желаят единствено неговата оставка. Хората не слагат като проблем единствено неговото цинично отношение към майките на деца с увреждания, а и казуса с приходите, цените на горивата - целият живот, който са принудени да живеят българските жители. Те упорстват, че това ръководство би трябвало да си отиде ", безапелационен е националният представител.

Според него ставаме очевидци на тясно партийни ползи, а не на отбрана на националните ползи и българското общество.

" Всеки, по единично, в този момент гледа да излезе изсъхнал от обстановката. Но това ръководство, с поддръжката и присъединяване на патриотите, към този момент две години ръководи България и в случай че не са се сетили до момента за своите предизборни обещания- за 300 лева пенсия, служители на реда във всяко обитаемо място и други, то българските жители не са ги не запомнили и ще ги санкционират, че са излъгали ", разяснява той.

Депутатът е на мнение, че тази оставка няма да избави нито патриотите, нито ГЕРБ. Свиленски напомни думите на Борисов, че в случай че вицепремиерът подаде оставка, рухва структурата на държавното управление.

" Той си мисли за държавното управление, да бъде министър председател, не го интересува, че страната ще рухне, няма хрумвания за по-добро развиване и приходи. Патриотите към този момент виждат, че потъват и желаят и те да се спасят. Предлагам им дружно както се прегърнаха за ръководството, по този начин да се прегърнат в този момент и да правят отстъпка ръководството ", добави той.
Още по тематаВалери Симеонов хвърли оставка (видео)Първан Симеонов пред Dir.bg за оставката: Валери Симеонов чу публичното мнениеИскрен Веселинов: Изключително мъжка постъпка на Симеонов Корнелия Нинова: Оставката на Валери Симеонов е закъсняла и неискрена Волен Сидеров: Влизането на Симеонов и Каракачанов в кабинета беше грешка
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР