Оставката на Корнелия Нинова не бе поискана на конгреса на

...
Оставката на Корнелия Нинова не бе поискана на конгреса на
Коментари Харесай

ДЕНЯТ В НЯКОЛКО РЕДА: Прекрасният не-джендър свят

Оставката на Корнелия Нинова не бе поискана на конгреса на Българска социалистическа партия. За сметка на това Националния съвет на партията получи задачата да стартира организацията на народен референдум по отношение на " джендър " идеологията в учебните заведения. За да се защитят християнските ни полезности и фамилиите в нашия прелестен " не-джендър " свят.

Румен Овчаров се самоопредели за " воин "  след вчерашното решение на Съединени американски щати да го включат в листата " Магнитски ". Той се оплака от това по какъв начин " сякаш най-великата народна власт " по " обикновено безочлив начин клевети хората на база лъжи и клевети ".

Бойко Борисов по напълно друг метод реагира на вписването на Владислав Горанов в " Магнитски ". Оказа се, че някогашният финансов министър на ГЕРБ още през 2020 година " беше освободен като министър, народен представител и от този момент не е взел участие в нито една листа ". Деликатно би трябвало да споменем, че през последните три години Горанов стартира да се появява до водача като консултант на партията и дружно с него бе задържан по време на кабинета " Петков ".

Най-малко 14 души са арестувани в Турция по обвинявания в занемаряване на строителните правила, откакто хиляди здания се срутиха при земетресенията на 6 февруари. Един от тях е бил хванат на летището в Истанбул при опит да избяга в Черна гора с пари в брой.

Ако се намирате в Москва и нямате проекти за края на февруари - може да посетите концерт с присъединяване на Путин. Даже ще ви дадат по 500 рубли (13 лева са си 13 лева.). Настроението сигурно ще е доста празнично - въпреки всичко, би трябвало да се означи продължаващият триумф на " специфичната военна интервенция ".
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР