Оставиха за постоянно в ареста мъжа, който уби баща си

...
Оставиха за постоянно в ареста мъжа, който уби баща си
Коментари Харесай

Оставиха за постоянно в ареста мъжа, убил баща си във Врачанските лозя /снимки/

Оставиха за непрекъснато в ареста мъжа, който умъртви татко си във вилата им във Врачанските лозя, видя кореспондент на организация BulNews. Най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ се гледа преди минути от арбитър Лидия Крумова във Врачанския областен съд.
Асен Нонински е упрекнат в убийството на 77-годишния си татко, който дълги години в работил във Врачанския спектакъл. До в този момент упрекнатият в тежкото престъпно закононарушение е бил с чисто престъпно досие и е работил като охранител. Много постоянно обаче той посягал към чашката и ставал нападателен към татко си, като не за пръв път му посягал.
Пред магистратите той съобщи, че не е умъртвил съзнателно своя родител. По негови думи, възрастният мъж страдал от деменция и постоянно при излизането му на двора падал и се наранявал.
Припомняме, че тялото на умрелия Цветан Нонински бе открито след подаден сигнал на 28 ноември. Трупът бил открит в къщата, в която живеел. Дъщеря му, която от няколко дни нямала връзка с него, отишла да го посети и останала втрещена от видяното. Вътре тя намерила безжизнения мъртвец на татко си. След подадения сигнал, патрули на полицията и правосъден доктор пристигнали на мястото на престъплението. Преглед на тялото бързо открил, че има доста нанесени удари върху натрупа, които са довели до гибелта му.
След бързи процесуално-следствени дейности било открито, че евентуалният причинител е 50-годишният наследник на жертвата.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР