Оставиха в ареста задържания за убийството на мъж навръх Коледа

...
Оставиха в ареста задържания за убийството на мъж навръх Коледа
Коментари Харесай

Оставиха в ареста задържания за убийството на мъж навръх Коледа в Биволаре

Оставиха в ареста арестувания за убийството на мъж точно на Коледа в село Биволаре.

Задържаният е на 29 години, от същото село. Той е упрекнат в това, че на 25 декември съзнателно мъж след зародил побой. Това заяви Ина Минкова от правосъдната институция.

В претекстовете си за решението съдът е показал, че към сегашния миг наказателното произвеждане е в началната си фаза и следва събиране на голям брой доказателства, само че все пак, събраните до момента са задоволителни, с цел да се направи обосновано съмнение, че обвиненият е направил действието.

Съществува и действителна заплаха лицето да извърши ново закононарушение. За закононарушението, за което е притеглен, се планува наказване над 10 години отнемане от независимост. Според данните за следствия, той дружи с лица от престъпния контингент, макар че не е осъждан.

Има свидетелски показания, че обвиненият е опитвал да уговаря други лица да поемат виновността за случилото се. Съдията докладчик по делото е почел настояването на прокурора и е взел най-тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “. Определението не е дефинитивно и може да се апелира пред Апелативен съд-Велико Търново в тридневен период.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР