Оставете отровните и откровено опасни средства за отпушване на канали,

...
Оставете отровните и откровено опасни средства за отпушване на канали,
Коментари Харесай

Супер ефективно домашно средство за отпушване на каналите!

Оставете отровните и искрено рискови средства за отпушване на канали, с техните изпарения и опасности за сигурността, тъй като има доста по-безопасни разнообразни способи, с които можете да отпушите и изчистите каналите вкъщи. 

 Хитри способи за отпушване на канал Хитри способи за отпушване на канал
Запушената канализация не е занимателна, само че не значи безусловно посещаване на водопроводчик. Обикновено стартира незабележимо - водата в м...

Преди да започнете почистването бъдете сигурни, че мивката (или мястото, което ще отпушвате) е изчистена от останки от храна и решетката на канала е махната встрани. 

В електрическа кана или тенджера кипнете вода към 1,5 литра и я излейте в канала. Не се тормозете, тръбите са направени по този начин, че да устоят на високи температури. Ако имате терзания за тръбите обаче, не е нужно да е вряла до точка на шупване, просто може да е доста гореща. 

След врялата вода незабавно сипете 130 г сода, като ще чуете по какъв начин содата стартира да взаимодейства с врялата вода, като почне да цвърчи. Оставете за към 5-7 минути и по-късно налейте 230 мл оцет.

 Супер ефикасни способи за отпушване на канал Супер ефикасни способи за отпушване на канал
Какъвто и сифон да сложите в кухнята или в банята, няма по какъв начин в един миг да не се запуши. В кухненската мивка слагаме чиниите след хра...

Отново ще можете да разберете, че действието е почнало по звука поради взаимоотношението сред содата и оцета. След като престои 2-3 минути, налейте още литър вряла вода.

Тръбите ви още веднъж са чисти!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР