Оставете миналото зад себе сиЛюбовта и взаимоотношенията между мъжа и

...
Оставете миналото зад себе сиЛюбовта и взаимоотношенията между мъжа и
Коментари Харесай

Стъпки, които трябва да направите преди нова връзка

Оставете предишното зад себе си

Любовта и взаимоотношенията сред мъжа и дамата са комплициран лабиринт. Често огромните упования и разочарованията могат да ни изгорят като пламъци.

След края на всяка връзка, ние се нуждаем от един възстановителен развой. Този развой ни приготвя за идната нова обич, която ще срещнем. Ето няколко съществени стъпки, които би трябвало да извършите преди нова връзка.

Станете този, който желаете да бъдете

Направете лист с вашите цели. Този лист може да включва възстановяване на познанията ви по непознат език, навестяване на разнородни курсове и семинари, да започнете да следвате мечтана от вас компетентност, да промените работата си или да станете по-добри в специалността си и т. н.

Всеки има фантазии за своето бъдеще, само че те могат да се случат, единствено когато създадем крачка напред. Съставянето на лист с това, което бихте желали да подобрите в себе си постепенно ще ви трансформира в това, което желаете да бъдете.

Създайте си извънреден живот

Ако вие не сте разчувствани от живота, който живеете, по какъв начин някой, който би станал част от него ще бъде? Приемайте всеки нов ден като предизвикателство. Намерете нещо, което да очаквате с неспокойствие, може би някакво ново занимание, пристрастеност, за която сте мечтали отдавна или занимания в спортната зала.

Когато животът ви е задоволително разнороден и забавен, няма потребност даже да търсите нова обич, тъй като тя сама ще ви откри.

Оставете предишното зад себе си

Спомените за предходна връзка, обидите или хубавите моменти имат своята отминалост. „ Опаковайте ги в кутия “ и ги оставете там където им е мястото – в предишното. Започването на нова връзка не би трябвало да бъде повлияно от съпоставения с предходните ви взаимоотношения.

Погрижете се за себе си

Направете всичко по силите си, с цел да увеличите вашата персонална сила. Обогатете живота си с неща и пристрастености, които ви вършат щастливи и въодушевени. Всичко това ще построи от вас една положителна персона.

Научете се да приемате другите хора

При започването на нова връзка това е една от най-трудните стъпки. Допускането на някой нов човек в живота ви е следващото тестване. Но този път се научете, че всеки има своите слаби страни, че хората съвсем в никакъв случай не биха постъпили в избрани обстановки по този начин, както вие бихте създали. Само по този начин ще се чувствате удобно в новите си взаимоотношения.

Научете се да споделяте

Ако в предходните си връзки не сте отделяли изключително внимание на връзката с колегата, в този момент имате време да премислите по какъв начин да подобрите своите отзивчиви умения. Добрата връзка постоянно е наложителна за една устойчива връзка сред двама души.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР