Остават три дни до ефирната премиера на най-новия български сериал

...
Остават три дни до ефирната премиера на най-новия български сериал
Коментари Харесай

БНТ със специално студио за премиерата на „ПОРТАЛЪТ“

Остават три дни до ефирната премиера на най-новия български сериал „ ПОРТАЛЪТ ". На Великден (2 май) тъкмо преди старта на първия епизод на приключенската драма с детайли на кримка, феновете на Българска национална телевизия 1 ще видят специфичното предаване, в което ще научат любопитни истории от снимачната площадка. Ще разберем по какъв начин се преобразява София в социалистически град и каква е същинската история на зазидания балкон в Софийския университет, който се оказва портал на времето.

Водещ на специфичното студио е Юрий Дачев. Гостуват режисьорът и съсценарист на „ ПОРТАЛЪТ " Илиян Джевелеков, основният сценарист Матей Константинов и актьорите в четирите съществени функции: Велислав Павлов и Александър Кънев, Джулия Бочева и Стефания Кочева. През „ портала " в студиото минава и Мария Илиева, която в сериала се превъплъщава в ролята на Йорданка Христова.

Стартът на специфичното предаване е на 2 май (Великден) от 20:30 часа, а незабавно след него е премиерата на епизод едно от „ ПОРТАЛЪТ ".

Трейлър и повече информация за най-новия български сериал с богат каст от надарени артисти научете на: https://bnt.bg/tv/portal

На Великден (2 май) гледайте специфичното студио за сериала „ ПОРТАЛЪТ " от 20:30 ч., а незабавно по-късно стартира и първи епизод от 21:00 ч.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР