Остават само няколко седмици до настъпването на годината на Жълтото

...
Остават само няколко седмици до настъпването на годината на Жълтото
Коментари Харесай

Как Жълтото земно куче ще повлияе на отделните зодии

Остават единствено няколко седмици до настъпването на годината на Жълтото земно куче. На 16 февруари 2018 година, Петелът ще отстъпи своето място. Що се отнася до 12-те зодиакални знака, които не са от китайския зодиак, те също ще усетят въздействието на Кучето. Какво ви чака съгласно зодията, вижте в идващите редове.

Овен

Новата китайска година дава обещание да донесе позитивни страсти за родените под знака на зодия Овен. Представителите на зодията ще се стремят да стартират нов бизнес, а в случай че не започват подобен, то несъмнено ще желаят да сменят отегчителната работа с нова, да научат нещо ново. Жълтото земно куче ще помогне на Овена да насочи силата си в вярна посока. Подгответе се за необикновени пътувания. В допълнение, щастието във вашето семейство ще доближи ново равнище. Просто би трябвало да положите малко старания.

Телец

В годината на Жълтото земно куче събитията за Телеца ще се развият динамично. Ще могат да реагират бързо на проблемите и ще съумеят да се отърват от всички ненужни хора по пътя си. Ако сте родени под тази зодия, чакат ви щастливи мигове. През тази година това, което си коства да чакате е същинската романтика. Ако към този момент се намирате във връзка, възприятията ви ще продължат да се развиват, само че по нов метод. Още при започване на китайската година е допустимо да получите нова оферта за работа, огледайте се и не я пропускайте.

Близнаци

Под въздействието на Жълтото земно куче Близнаците ще станат по-целенасочени. Оценявайте опциите, научете това, което от дълго време сте желали. Тази година елементарно ще получавате нови знания – непознати езици, шофиране, компютърни науки и други. Тази година ще получите необикновен късмет да измененията ориста си.

Рак

Годината на Жълтото земно куче няма да бъде лесна за представителите на зодия Рак, само че в случай че се борят ще получат стремежи резултат. Ще имат опцията да срещнат нови и забавни хора, които по някакъв метод ще им оказват помощ да напреднат в работата си. Възможно е пренасяне в различен град или страна. Не пропускайте положителните благоприятни условия за развиване. Бъдете деликатни към персоналния си живот. Грижете се повече за себе си и отделяйте нужното внимание на половинката си.

Лъв

За Лъвът кучето ще стане правилен сателит. През новата китайска година, родените под тази зодия ще бъдат сполучливи, спокойни и ползотворни. Началото на 2018 година може да не е толкоз елементарно, по тази причина не се тормозете. Опитайте се да задържите страстите си и да взимате всички решения единствено откакто сте ги обмислили добре. Интуицията ви не всеки път ще работи в вярна посока, по тази причина се доверете на разсъдъка си.

Дева

Новата година стартира за Девите с рестарт. Ще насочат вниманието си към положителни практики като йога, навестяване на курсове, семинари. Важно е да се опитат да се съсредоточат върху едно нещо или най-вече върху две. Ако са рационални ще могат да реализират и финансови триумфи. Добре е да пазят персоналния си живот в загадка. „ Щастието обича мълчанието “ е вашето мото за идната китайска година.

Везни

Няма да липсват триумфи в годината на Жълтото земно куче за Везните, само че би трябвало да бъдете деликатни. Кучето може да докара хора в живота ви, които да се опитат да ви управляват или да попречат по някакъв метод на начинанията ви. Не допускайте това.

Скорпион

Скорпионите ще плуват в шанс през идната китайска година. С каквото и да се заемат ще реализиран триумфи. Постоянството ще им помогне да реализират новите си цели. Годината на Жълтото земно куче ще им помогне да стартират нова връзка, а някои от към този момент обвързаните представители на зодията ги чака и брак. Хубаво е скорпионите да намерят и време за занимания и за приятелите си.

Стрелец

Годината на Петела беше сполучлива за Стрелците, само че Кучето също ще бъде обилно с тях и ще им даде доста приятни мигове. Нови пътувания, познанства и благоприятни условия – това ви чака в годината на Жълтото земно куче. Ще можете да реализирате смелите си хрумвания на едно по-високо равнище. Очаква ви и доста романтика.

Козирог

Козирогът е другият знак, който Жълтото земно куче ще поддържа. То ще ви върне доверието, което сте изгубили, ще станете по-спокойни. В работата напъните ви ще бъдат финансово възнаградени. Но не очаквайте, че ще бъде елементарно. Истинско наслаждение през идната година ще получите от връзката с близки.

Водолей

Уважаеми Водолеи, очаквайте стръмни завои и непредвидени условия. Звездите ще ви изпратят провокации, с които ще се справите и ще се гордеете със себе си. Гледайте по-философски на живота.
Най-важното нещо, което чака Водолея в новата китайска година е развиването на едно друго равнище на връзката с половинката.

Риби

За Рибите годината на Жълтото земно куче ще бъде добра от позиция на парите. Но не очаквайте облагите да дойдат от лотарията, ще би трябвало да работите интензивно. Финансовите триумфи може да не дойдат от главната ви работа, а от ваше занимание или непряк бизнес. Възможни са спорове с роднините. /az-jenata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР