Остават по-малко от два месеца до едно от най-очакваните и

...
Остават по-малко от два месеца до едно от най-очакваните и
Коментари Харесай

Балове 2024 наближават! Колко излиза подготовката?

Остават по-малко от два месеца до едно от най-очакваните и незабравими събития в живота на всеки възпитаник, а точно абитуриентският бал. Подготовката за него в множеството случаи продължава дълго, а всеки зрелостник се старае да наподобява безупречно в този ден, като за това се отделят и много средства от фамилния бюджет. В тази връзка взехме решение да проверим какъв брой би коствала подготовката на един зрелостник за идните балове, като се допитахме до разнообразни стилисти в града под тепетата.
Прочетете още
Оказва се, че за поредна година процесът по подготовката при момчетата е в пъти по-лесен. Това е по този начин, тъй като за визията им не са нужни значимите детайли както при девойките като грим, маникюр, публична прическа, бижута и аксесоари. Освен, че процесът е по- дълъг се изискват и много повече запаси за подготовката на дамите.

В случай, че дамите предпочетат да бъде направена рокля по техен усет то това в допълнение може да оскъпи цената на роклята. Цените на роклите за поредна година варират от 500 до 2 500 лв., като в случай че са дизайнерски, то несъмнено ще бъдат по-скъпи. Някои рокли доближават цени и даже от сорта на 8 000 лв..

Костюмите за младежите се оферират още веднъж на разнообразни цени, като има такива, които можем да намерим за 400-500 лв., както и такива, достигащи 2 000. Тук още веднъж оказва въздействие марката и дизайна. Сумата за обувки, чанта и аксесоари също варира.

Според зависи сложността и направата на прическата за бала, цената може да варира от 50 до 200 лв..  Услугата се оскъпява, в случай че е належащо слагане на екстеншъни, които да предадат компактност на самата прическа и тя да има приключен тип.

Гримът също съгласно претенциите на клиента излиза сред 100 и 200 лв., зависи дали се доверяваме на професионален гримьор, както и качеството на продуктите, с които работи. Поставянето на изкуствени мигли също оскъпява услугата. Предварително се изготвя и експериментален грим,  чиято цена е сходна.

Цените на кувертите в заведенията за хранене в Пловдив варират, само че в множеството случаи не са по-малко от 100 лв.. 

Бихме могли да сместим съществени сметки, в случай че не отделяме пари  за фотосесия, видеозаснемане, наемане на първокласен автомобил и други екстри, които са напълно по избор и сигурно не са наложителни.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР