Остават още седем дни, в които артисти, развиващи себе си

...
Остават още седем дни, в които артисти, развиващи себе си
Коментари Харесай

Младежкият фестивал на Варна набира своите първи участници

Остават още седем дни, в които актьори, разрастващи себе си в региона на танците може да подават заявки за присъединяване във FUNCITY + 2019.

Необходимо е всички искащи да се включат в танцовата атака да попълнят дейната покана за кандидатстване. Тя може да бъде открита в страницата на Фестивала във фейсбук:-funcityplus.

Записването за присъединяване се организира до 25 юни 2019 година Всички подадени поръчки, в които е разказана концепцията на претендента, ще бъдат прегледани. Тези от тях, които са утвърдени ще бъдат включени във Фестивала. Ще се поддържат единствено оферти с некомерсиална цел.

Селекцията на концепциите се базира на следните критерии:-наличие на креативен и реформаторски метод, интензивно включване на младежи, успеваемост на разноските и постигане до публики.

За всички утвърдени хрумвания Фестивалът ще обезпечи техническо застраховане, логистична поддръжка и материали.

По тази покана могат да аплайват младежи до 29 година и юношески Неправителствени организации като

кандидатстването би могло да бъде самостоятелно или екипно.

За участниците пребиваващи в други градове на страната, разнообразни от Варна, FUNCITY+2019 обезпечава разноски за настаняване и превоз. За екипните участия, от тази алтернатива, могат да се възползват до четири индивида.

През 2019 година FUNCITY+ е с нова идея. Той ще се организира в месеците юли, август и септември и ще е разграничен на три посоки:- " Танци " (15-21 юли), Спорт (14-18 август), Изкуства и музика (2-8 септември). Събитията част от програмата на Фестивала ще се случат на разнообразни местоположения в град

Варна-Морската градина, Арт квартал " Таляна " и други

Набирането на участници във всяко направление ще се реализира с отворени предложения.

FUNCITY+2019 е част от концепцията на " Варна-Европейска и младежка столица 2017 " и има за цел да даде опция за идентифициране и дълготрайно развиване на гениите на младежите в страната и Европа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР