Остават две седмици до новото издание на форума “Домът на

...
Остават две седмици до новото издание на форума “Домът на
Коментари Харесай

Топ ескперти от архитектурата и интериорния дизайн ще бъдат част от Домът на бъдещето 2022

Остават две седмици до новото издание на форума “Домът на бъдещето 2022 “, който ще събере топ специалисти от водещи компании в областта на архитектурата, интериорния дизайн и модернизацията, с цел да очертаят трендовете в сектора. Събитието ще отвори полемика и към тематики като цените на парцелите и вложенията в жилища, а модератор на панелните полемики ще бъде Мария Силвестър.

„ Домът на бъдещето 2022 “ ще се излъчва онлайн на profit.bg, novini.bg, woman.bg и idei.bg, както и в обществените им канали.

Дискусиите ще бъдат обединени в четири панела: „ Зелен дом “, „ Красив дом “, „ Достъпен дом “, „ Умен и сигурен дом “. Форумът ще започва с тематики за резистентност и зелени решения. Инж. Наталия Петрова, управител Бизнес развиване в направление „ Системи за домашна автоматизация “ в Schneider Electric, ще опише за какво компанията е световен водач в енергийния мениджмънт и автоматизацията с богато продуктово портфолио за електроразпределение. Иван Иванов, управител Бизнес развиване на „ Home of Wool “ пък ще показа преимуществата на вълната пред синтетичните материали за матраци и мека мебел.



Дискусионният панел „ Красив дом “ ще събере на една маса топ специалистите в страната с фокус върху архитектура и интериор. Борис Главчовски, шеф на Хьорман България, ще показа трендовете при интериорните порти, а доктор проектант Даниела Иванова-Узунова, която е началник „ Изследване и развиване “ в Кнауф България, ще опише какво съставлява Кнауф Клийнео и по какъв начин пречиства въздуха.

В панела „ Достъпен дом “ ще бъдат дискутирани тематики, свързани с най-търсените парцели и за какво недвижимостите са една от най-хубавите вложения. Управителят на една от най-големите организации за недвижими парцели у нас - Иван Козарев от Arco Real Estate, ще показа част от най-хубавите оферти на този пазар все още.

Участие в панела ще вземат още ръководителят на отдел „ Управление на търговски сътрудници “ в ОББ Борислав Гостев и интериорният дизайнер и създател на блога mila.land, thehouse.social - Мила Владиславова. Тя ще разкрие трикове и препоръки за бюджетен, наличен и гръмък интериор.

По време на панел „ Умен и Сигурен дом “ пред камерите ще застане Петър Петров, който е съосновател и шеф на студио „ INDORIO “ и „ INDORIO Art “.Събитието „ Домът на бъдещето “ се организира със съдействието на Хьорман България и Шнайдер Електрик.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР