Остават два месеца до единственото по рода си международно изложение

...
Остават два месеца до единственото по рода си международно изложение
Коментари Харесай

Четвъртото издание на TEXTAILOR EXPO от 5 до 7 октомври в Панаира в Пловдив

Остават два месеца до единственото по рода си интернационално ревю за мода и тектсил у нас - TEXTAILOR EXPO. Събитието още веднъж ще семейства Международен панаир Пловдив от 5 до 7 октомври 2023 година То ще събере български и задгранични експерти от промишлеността на модата и текстилния отрасъл. Форумът е идеалната опция за всички експерти, които желаят да се срещнат с най-новите тенденци и нововъведения, да показват своите артикули и услуги пред голям брой гости, да обменят опит между тях. Специализираният темперамент на ревюто разрешава на участниците да се свържат с евентуални клиенти и сътрудници, с които да развият бизнеса си и да открият нови благоприятни условия за съдействие. Организаторите на ревюто плануват богата съпъстваща стратегия от семинари, лекции и фешън ревюта с присъединяване както на одобрени дизайнери, по този начин и на студенти по мода и възпитаници от професионални гимназии.

Част от фокуса на TEXTAILOR EXPO са младите гении, чието развиване и следваща реализация поредно поддържа маестрото на международното фешън изкуство - доцент Иван Донев. Неговата креативна работилница - CreativeLab by IvanDONEV, е едно от най-очакваните и посещавани събития, които притеглят бъдещи и сегашни дизайнери от България и Европа. Световно приетият стилист е извънредно зает с откриването на млади гении и промотирането на създадени от тях марки, а тяхна селекция минава през състезанието TAILOR YOUR MIND. Той се организира в няколко стадия и тази година тематиката му е " Around the World ". Финалистите с техните сбирки ще дефилират на подиума на TEXTAILOR EXPO 2023 в последната вечер от ревюто. И тази година уредниците дават обещание паметен фешън театър, в който ще се включат гостуващи международни дизайнери. След блестящата колаборация на Иван Донев и дизайнера на статуи за глава Джузепе Фата предишния октомври, публиката тръпне в очакване за новостите на идното четвърто издание. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на рег
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР