Остават броени дни до Нова година и ако все още

...
Остават броени дни до Нова година и ако все още
Коментари Харесай

Идеалната жена на Дейвид: На 49 Виктория Бекъм се пусна с най-модерните чорапогащи за сезона

Остават броени дни до Нова година и в случай че към момента се чудите какъв тоалет да облечете в най-важната вечер, то обърнете се за ентусиазъм към Виктория Бекъм. Британската стилна икона взе участие в телевизионно шоу през вчерашния ден, 18 декември, като описа за обичаната си козметика и подготовката за празниците.

Виктория безусловно откровено поддържа самата мадам Коко Шанел, твърдейки, че нищо по-добро от черна рокля към момента не е измислено. Съпругата на Дейвид Бекъм предлага да носите черен тоалет и да заложите на миди дължина. Но Posh Spice предлага да опитвам с чорапогащниците. Все отново през зимата те могат да се трансфорат в главен акцент на облика.

За коледната си вечеря Виктория избра мрежест чорапогащник – той от дълго време е класика и наподобява впечатляващо, допълнен с обувки с отворени пръсти. Нищо провокативно - мрежата, която наднича отдолу под подгъва на роклята, е тънък намек за страст, която постоянно би трябвало да участва.

Виктория предлага да допълните коледното си излизане с предпазлив грим с акцент върху устните с нюди червило с лек искра. Бекъм обича сенки с лек коралов цвят, които освежават лицето и се съчетават съвършено с прасковен руж.

Източник: wday.ru

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР