Остават броени часове до първото представление от семейното развлекателно шоу

...
Остават броени часове до първото представление от семейното развлекателно шоу
Коментари Харесай

Супер шоуто Hot Wheels е този уикенд – 8 и 9 април

Остават броени часове до първото зрелище от фамилното развлекателно шоу Hot Wheels Monster Trucks Live™ Glow Party, което започва на следващия ден в Арена София.


-->
Чудовищните камиони към този момент са в София за подготовката на грандиозно автомобилно представление, което ще преобрази Арена София в най-щурата и нажежена точка на страната. В четири представления почитателите ще се насладят на ослепително танцово празненство, зрелищни лазерни светлинни шоута и специфична поява от поглъщащия коли, дишащия огън и трансформиращ се робот MEGASAURUS и наелектризиращите високо летящи машини на Hot Wheels Monster Trucks Live, Freestyle Motocross. В Crash зоната от 2 - 1/2 часа преди всяко зрелище, ще се организира и вълнуващо празненство, по време на което, почитателите ще могат да видят онлайн и от близко жестокия дизайн и епичния размер на чудовищните камиони.



THE MONSTER TRUCKS

С несравним дизайн, ярки цветове и доста елементи, Hot Wheels Monster Trucks се отличават като едни от най-вълнуващите основни герои в шоуто. Може би най-известният от всички е BIGFOOT – огромен и наследник, с солидни гуми и застрашителен тип. Той е класиката на сцената на чудовищните камиони. BONESHAKER, с дизайн на череп, е един от най-отличително изглеждащите камиони. Динозавърът, MEGA WREX, пък е камионът за всички почитателите на Праисторията, а TIGER SHARK е акулата на арената - с перка откъм гърба и заплашителна, озъбена усмивка начело. Две от последните допълнения към линията са здравият и железен DEMO DERBY и GUNKSTER – блестящо зеленият и неповторим, леплив на външен тип monster камион.

ПРОГРАМАТА

Събота, 8 април, 11:30 (Crash зона: 9:30)

Събота, 8 април, 18:30 (Crash зона: 16:30)

Неделя, 9 април, 11:30 (Crash зона: 9:30)

Неделя, 9 април, 18:30 (Crash зона: 16:30)

Преди представленията екипът на Fest Team моли посетителите, без значение от това за коя дата и какъв билет са си закупили, да се срещнат с информацията и инструкциите за достъп за оптимално прекарване. Информация за посетителите на: и на събитието във.

Все още може да се закупят билети на: 

Билети ще се продават и на място от Каса 2.

 

Информация за всички идни събития на може да намерите на,

и в обществените мрежи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР