Остава само седмица до началото на любителския тенис турнир Green

...
Остава само седмица до началото на любителския тенис турнир Green
Коментари Харесай

Седмица до началото на Green Life Open

Остава единствено седмица до началото на любителския тенис шампионат Green Life Созопол. Турнирът се организира за седма поредна година, като той е част от календара на фамилната тенис верига Weekend Tour. Всяка година комплексът приема две събития от календара - началото на юни - уикенд и при започване на септември - дълъг уикенд с включен детски тенис лагер, на който малчуганите в допълнение могат да развият своите тенис качества измежду най-хубавите експерти у нас.

За първото издание поръчки за присъединяване са подали едни от най-силните фенове в страната. Впечатление прави наличието на двукратния първенец Едис Батран. Красимир Минтов, който има да пази трофея, който завоюва през септември 2021-а, също ще взе участие. Атанас Гаджев пък през тази година завоюва две събития от календара Uva Nestum и Therma Village.

Никос Панетимитакис и Ивайло Воденски пък са считани също за любимци в солидния шампионат, който следва да следим. Надпреварата се организира в границите на три дни, като в петък е подготвителен ден, а в събота стартират квалификациите и груповата фаза.

В неделя са елиминациите когато се взема решение и спечелилият. Традиционно в календара на Weekend Tour значима част имат и фамилиите на състезателите, откакто всички участници идват с тях, а самите уредниците са се погрижили за спомагателни интензивности и занимания за останалите. Записването е към момента отворено и всеки искащ да премери сили по време на своята фамилна почивка може да съобщи на уеб страницата на Vikander, които подсигуряват най-ниски цени за настаняване.

Голямата премия на шампионата е фамилен уикенд в Green Life Банско.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР