Остава ни по-малко от седмица от стартирането на онлайн спортни

...
Остава ни по-малко от седмица от стартирането на онлайн спортни
Коментари Харесай

Промоцията на FanDuel в Северна Каролина награждава бонус от $300 преди старта; вземете $150 в други щати тази седмица

Остава ни по-малко от седмица от стартирането на онлайн спортни залагания в Северна Каролина. FanDuel е измежду осемте спортни залагания, които ще бъдат пуснати онлайн на 11 март, представяйки примамлива оферта за жителите на щата Tar Heel.

Като се записват по-рано в , новите консуматори могат да си обезпечат $100 бонус залози в деня на пускане. Тази оферта добавя съществуващата им оферта за добре пристигнали, която дава на нови клиенти $200 бонус залози при първичен залог от най-малко $5. Така че това ще бъдат общо $300 бонус залози, в случай че се регистрирате рано; ще получите единствено $200, в случай че се регистрирате след старта.

Дори за тези, които живеят в други щати, има опция да вземат участие в вълнението с най-новата оферта. Заявете оферта „ заложете $5, вземете $150 “, където сполучливите първи залози водят до $150 бонус залози. От решаващо значение е да се означи, че при националната оферта бонусите се присъждат единствено в случай че първичният залог завоюва, което под...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР