Останките от 200 000-годишна допотопна структура са открити през 1969

...
Останките от 200 000-годишна допотопна структура са открити през 1969
Коментари Харесай

Науката помага на религиите да печелят милиарди,като си затваря очите за древни находки!

Останките от 200 000-годишна допотопна конструкция са открити през 1969 година от екип строителни служащи от Оклахома. Защо се укриват такива антични находки,които трансформира историята на Северна Америка и тази на света, какъвто го познаваме,все още не е ясно.Факт е обаче,че науката бързо не помни за тях, като услужливо оказва помощ на религиите по света да забогатяват.Ако се потвърди, че е основан от индивида, това несъмнено би шокирало всеки историк, защото демонстрира точни доказателства и обстоятелства, че хората са живели тук преди повече от 200 000 години.

 1 Oklahoma Strucutre 600x578 - Науката оказва помощ на религиите да печелят милиарди,като си затваря очите за антични находки!
За да се види дали това е действително или не, „ Дървеният мозаечен под “ е изследван от няколко геолози, които по-късно са били интервюирани от ежедневен вестник в Оклахома.На 28 юни 1969 година изявлението е оповестено, изяснявайки доста клюки. Интервюто е концентрирано към Дърууд Пейт, геолог от Оклахома Сити, който първи изследвал мястотоСпоред него мозаичният под самичък по себе си е бил обаятелен, само че това не било задоволително доказателство, тъй че е трябвало да “погледнат по-подробно ”. Тогава той вижда дупки на стълбове, които съвършено пасвали с други две дупки от другата страна, които изглеждали прекомерно съвършени, с цел да са там от инцидентна разяждане на скалата.

 2 ancient mosaic floor in Oklahoma 600x328 - Науката оказва помощ на религиите да печелят милиарди,като си затваря очите за антични находки!
Пейт разкрил и още нещо шокиращо.Във фугите на всеки камък,той разкрил свързваща примес от антично лепило с тиня, която допуска, че е употребена антична форма на строителство.След взетите проби от материала, самият Делбърт Смит, президентът на Oklahoma Seismograph Co. оповестил обстоятелството, че пробите,са неоспоримо доказателство, че 200 000-годишната допотопна структура въпреки всичко е основана от човек или създание, което е с развъртян разсъдък най-малко колкото сегашните хора.
От тогава това изобретение е услужливо скрито и забравено….до през днешния ден,когато ние от HiddenTruth.site Ви го демонстрираме!
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР